Automate your Marketing
with Womplify




 
Chempaka's FotoPage

By: chem ticha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 25-Jan-2009 17:44 Email | Share | | Bookmark
taman botani, putarajaya

















Sunday, 7-Dec-2008 01:20 Email | Share | | Bookmark
@ Petronas Quay, Langkawi




salam semua..
kalau rindu,moh le jenguk sini -----> http://yongticha.blogspot.com


Saturday, 22-Nov-2008 11:25 Email | Share | | Bookmark
testing...testing..123

Aktiviti : Kenduri kahwin...
Tempat : Dewan Kastam WP @ Petaling Jaya
Tarikh : 22 November 2008

























Tuesday, 7-Oct-2008 01:01 Email | Share | | Bookmark
Raya 2008

salam semua. selamat hari raya. masih dlm mood raya kan... mcm mana dgn raya? semoga kita semua sentiasa dalam kegembiraan dan kesejahteraan di bawah lindunganNya..

aduhhhh lama sungguh la kan tak jengah fotopages ni. nanti kita jengah kawan-kawan semua ye..dah lama sgt tak dgr cerita....

raya tahun ni kami beraya di kampung arwah opah..bota kiri, Perak. ini mungkin tahun terakhir kami beraya di sana. dah tak de sesiapa dah. tahun ini aje kami kehilangan 4 orang insan terdekat..opah, atuk sedara (adik opah), bapa saudara & sepupu..Al Fatihah...semoga roh mereka dicucuri rahmat...

nak cerita banyak pun..tak menda.. layan aje lah gmbr2 chem ni..dia pun sekarang semakin cerdik..byk karenah..mulut tu dah tak larat dah nak layan.. ada je nak ngena kan kita ni...



ni di rumah arwah opah..tak cukup korum pun nih...ni je sementara yg ada...





tahun ni kami buat baju dari kain yg sama..mama aku yg belikan kainnya..tapi tempah sendiri2.. aku mulanya tak ta pun..alih2 masa balik seremban..mak aku bagi kain ni..suh tempah..nak sedondon katanya...








nak cerita lagi details...jenguk lah SINI


up sket lagi gambar Chem...aku kan jarang2 sgt hapdet fp..ni hapdet utk 3 bulan akan dtg punya entry! hahahahhaha ni bukan pic raya...






Thursday, 21-Aug-2008 23:33 Email | Share | | Bookmark
saya sudah dewasa!

aduh! hampir sebulan tak meriah fp nih!
sangat rindu dengan kamu semua!
sekarang cuti semester.
dapat la update fp..
entry kali nih aku mulakan dengan koleksi gambar-gambar terbaru Chempaka.
dah lama korang tak tengok aksi-aksi Chem ni.
Chem pun dah semakin dewasa..cheeewah dewasa tu kan...
semakin keletah.
semakin menceceh aje mulutnya itu.
jangan diajak lawa bercakap...nanti ada yang kalah.
walau masih lagi pelat..tapi semangat ingin membebel itu tetap ada!
siapa yang diikutnya ye?? ibu babah nya kan pendiam...



dia ni lah penghibur hati lara ibu babahnya.
kalau sehari tak dengar keletahnya,pasti rasa tak keruan.
itu lah penangan anak kan??
harap bila dia membesar, menjadi anak dan insan yang berguna..dan juga
mampu memberi kasih sayang kpd ibu babahnya seperti mana kami melimpahkan sayang kepadanya...Amin!



korang ingat lagk tak entry yang lepas-lepas..
entry tentang satu soalan yang selalu aku tanya pada anak dara aku ni..

ibu : kakak..sayang ibu tak??
Chem : tak! (heheheh memanjang jawab tak!)

tapi kan..sekarang bila aku tanya dia :

ibu : kakak, sayang ibu tak ?
Chem : sayam!

ha, amik ko! akhirnya dia jawab sayang!!!! yeyeyeye
walau pun pelat lagik..
sayang disebutnya 'sayam'..
tapi tak pelah..janji maknanya sayang kan!!!

ye..sekarang..."saya sudah dewasa!"

*******************************************************

suatu petang...perbualan di antara ibu dgn anaknya...

Chem : bu....nak ujan..
Ibu : hujan? ha, kakak tolonglah angkat baju..
Chem : ngkat baju??baju?? [sambil menyingkap blouse dia!]
ibu : eh bukan singkap baju kakak la!

hehehehe tu lah ibu...lain kali bagi arahan tu biar lengkap sket ayatnye....hikhikhik


opps..ada lagi!
wish me...
'sekarang saya sudah tua!"



psst..birthday aku jatuh pada 11 ogos tau!
bukan hari ini,semalam atau kelmarin..
dah manyak hari dah berlalu...
tu lah..ni kes lambat dan malas hapdet fp lah ni!
munga ni aku dapat masa kat opis.
nasib tahun ni bukan time aku sedang ada kelas..
kalau jadi mcm tahun lepas, surprise masa ada kelas...
alahai...jadi siutan students aku lah jawabnyeee..
auww!! malu i!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net